Pravila o privatnosti

Pravila privatnosti Chata Balkan

Chat Balkan upravlja web stranicom https://chat-balkan.com koja pruža USLUGU.

Ova se stranica koristi za informiranje posjetitelja web stranice o našim pravilima o prikupljanju, korištenju i otkrivanju osobnih podataka ako netko odluči koristiti našu uslugu, web stranicu Chat-Balkan.com.

Ako odlučite koristiti našu uslugu, onda se slažete s prikupljanjem i korištenjem informacija u vezi s ovom politikom. Osobni podaci koje prikupljamo koriste se za pružanje i poboljšanje usluge. Vaše podatke nećemo koristiti niti dijeliti ni s kim osim na način opisan u ovim Pravilima privatnosti.

Pojmovi koji se koriste u ovim Pravilima privatnosti imaju isto značenje kao u našim Uvjetima i odredbama, koji su dostupni na https://chat-balkan.com, osim ako nije drugačije definirano u ovim Pravilima privatnosti.

Prikupljanje i korištenje informacija

Za bolje iskustvo pri korištenju naše usluge, možemo od vas tražiti da nam date određene osobne podatke, uključujući ali ne ograničavajući se na vaše ime, broj telefona i poštansku adresu. Podaci koje prikupljamo koristit će se za kontaktiranje ili identifikaciju.

Podaci dnevnika

Želimo vas obavijestiti da kad god posjetite našu uslugu, prikupljamo informacije koje nam vaš preglednik šalje, a koje se nazivaju podaci zapisnika. Ovi podaci dnevnika mogu uključivati ​​informacije kao što su adresa internetskog protokola ("IP") vašeg računala, verzija preglednika, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama i druge statistike.< /p>

Kolačići

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje se obično koriste kao anonimni jedinstveni identifikator. One se šalju u vaš preglednik s web stranice koju posjetite i pohranjuju se na tvrdi disk vašeg računala.

Naše web mjesto koristi ove "kolačiće" za prikupljanje informacija i poboljšanje naše usluge. Imate mogućnost prihvatiti ili odbiti ove kolačiće i znati kada se kolačić šalje na vaše računalo. Ako odlučite odbiti naše kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše usluge.

Pružatelji usluga

Možemo zaposliti tvrtke i pojedince treće strane iz sljedećih razloga:

  • Da bismo olakšali našu uslugu;
  • Za pružanje usluge u naše ime;
  • Za pružanje usluga povezanih s uslugama; ili
  • Kako bi nam pomogli u analizi kako se naša Usluga koristi.

Želimo obavijestiti naše korisnike usluga da te treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima. Razlog je da u naše ime obavljaju zadatke koji su im dodijeljeni. Međutim, dužni su ne otkrivati ​​niti koristiti podatke u bilo koju drugu svrhu.

Sigurnost

Cijenimo vaše povjerenje u pružanju vaših osobnih podataka, stoga nastojimo koristiti komercijalno prihvatljive načine njihove zaštite. No zapamtite da nijedna metoda prijenosa putem interneta ili metoda elektroničke pohrane nije 100% sigurna i pouzdana i ne možemo jamčiti njezinu apsolutnu sigurnost.

Veze na druge stranice

Naša usluga može sadržavati veze na druge stranice. Ako kliknete na poveznicu treće strane, bit ćete preusmjereni na tu stranicu. Imajte na umu da ovim vanjskim stranicama ne upravljamo mi. Stoga vam toplo savjetujemo da pregledate Politiku privatnosti ovih web stranica. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili praksu bilo kojih web-mjesta ili usluga trećih strana.

Privatnost djece

Naše usluge se ne obraćaju nikome mlađem od 13 godina. Ne prikupljamo svjesno osobne podatke koji bi mogli identificirati djecu mlađu od 13 godina. U slučaju da otkrijemo da nam je dijete mlađe od 13 godina dalo osobne podatke, odmah ih brišemo iz našim poslužiteljima. Ukoliko ste roditelj ili skrbnik i znate da nam je vaše dijete dostavilo osobne podatke, molimo da nas kontaktirate kako bismo mogli poduzeti potrebne radnje.

Promjene ovih Pravila o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati naša Pravila o privatnosti. Stoga vam savjetujemo da povremeno pregledate ovu stranicu radi eventualnih promjena. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila privatnosti na ovoj stranici. Ove promjene stupaju na snagu odmah nakon objave na ovoj stranici.